Praca dyplomowa
Nr 10-08
Strategia funkcjonowania przedsiębiorstwa
agroturystycznego w zakresie obsługi klienta
agroturystycznego w zakresie obsługi klienta
Liczba stron: 70 Cena: 280 zł
Wstęp Rozdział I Ogólna charakterystyka działalności przedsiębiorstwa agroturystycznego 1.1. Pozycja rynkowa firmy agroturystycznej 1.2. Działalność w zakresie obsługi klienta Rozdział II Strategie działalności gospodarczej w agrobiznesie 2.1. Koncepcja promocyjno-dystrybucyjna 2.2. Koncepcja marketingowa 2.3. Zarządzanie marketingowe 2.4. Marketing – mix 2.4.1. Produkt 2.4.2. Cena 2.4.3. Dystrybucja 2.4.4. Promocja 2.5. Strategie marketingowe Rozdział III Analiza szans i zagrożeń przyjętej ekspansji na klienta w przedsiębiorstwie agroturystycznym 3.1. Produkt agroturystycznym 3.2. Charakterystyka cen produktu agroturystycznego 3.3. Promocja w agroturystyce 3.4. Dystrybucja w agroturystyce 3.5. Analiza SWOT Zakończenie Literatura Spis tabel Spis rysunków | 4 6 9 19 26 26 28 29 34 35 37 38 41 46 51 54 55 57 58 60 65 67 70 70 |
Możliwość zakupu ratalnego oraz wybranych części prac